Labdarúgó Diákolimpia I.KCS. Megyei döntő – Ajka

Iskolánk I.kcs.-os labdarúgó csapata a kiváló játékkal jutott be a Veszprém megyei döntőbe. A döntőt 2019.04.26-án Ajkán rendezték meg. A megye 8 iskolájának csapata két csoportban birkózott meg egymással: Tapolca Bárdos L. Általános Iskola, Sümeg Ramassetter V. Ált. Isk., Pápa Munkácsy M. Általános Iskola, Ajka Fekete-Vörösmarty Ált. Iskola, Balatonfüred Radnóti M. Ált. isk., Balatonalmádi Györgyi D.Ált. Isk. Bakonynánai Ált. Isk. Veszprém, Szilágyi Ált. Isk.

A B csoportba kerültünk, ahol a sümegi, a bakonynánai és az ajkai csapatokkal küzdöttünk meg.

A csoportmérkőzéseken kiváló játékkal, veretlenül jutottunk túl. Az elődöntőben a tapolcai Bárdos iskolát győztük le, majd a döntőben újra szembekerültünk a csoportmérkőzéseken már legyőzött Ajka csapatával. A mérkőzés 4:4 lett. A büntetőpárbaj iskolánk nyerte, így a iskolánk képviselheti Veszprém megyét a szombathelyi országos döntőben.

A gyerekek jó szereplése már több éves munka eredménye. Iskolánkban 2 éve elindított és általam vezetett ovi-foci program első résztvevői, akik azóta is a Szilágyi DSE és a VFC USE játékosai is. Az iskola és a klubok együttműködésének első eredmény ez.

A csapat tagjai:

Szilágyi Zoltán, Finta Bulcsú, Karlinszkiy Zalán, Szlotta Gergő, Kuti Alexander, Nyári Jenő, Józsa Botond, Varga Norbert, Mogyorósi Barnabás, Szilágyi Gergely és Grósz Krisztián!

Gratulálok a csapatnak!

Varga  Tünde