Mosoly Manók a 2.a-ban

„Ne tartsd vissza a jót azoktól, akiknek szükségük van rá, amikor lehetőséged van segíteni!” (Példabeszédek 3:27) Isten minden nap elénk tesz kisebb lehetőségeket, amikor segíthetünk a körülöttünk élőknek.

Az egyik ilyen lehetőségünk a PontVelem Okos Program SegítsVelem MosolyManók akciója, mely során (többek között) iskolánk 2. a osztálya is adománygyűjtésbe fogott. Családjaink 35 kisgyermeknek készítettek nagy gonddal ajándékot. Csodaszépen becsomagolt dobozokat vihetett el tőlünk a futár bácsi. Ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek a segítségét!

A másik alkalom pedig a Nefelejcs Lakásotthon lakóinak karácsonyi kívánságának teljesítése volt. Felhívásuk arról szólt, hogy szeretnének sok-sok képeslapot kapni. Összefogtunk, gyönyörűen megírtuk a lapokat. Nagy élmény volt számunkra, fegyelmezetten és boldogan dolgoztak tanulóink! Reméljük, a kilenc címzett szíve is megmelegszik apró ajándékunk láttán!

Iskolánk minden dolgozójának, tanulójának és családjainknak áldott karácsonyt és békés, egészségben gazdag új esztendőt kívánunk!

Veszprém, 2020. december 17.    Dr. Mohosné Danyi Eszter és Endrészné Veiland Viktória  tanítók